Echipa Activity

Analist comportamental, psiholog de specialitate in psihoterapie cognitiva comportamentala cu experienţă de peste 9 ani în: coordonarea şi implementarea planurilor de intervenţie comportamentală (atât pentru copiii tipici, cât si pentru copiii atipici), oferirea serviciilor de consiliere parentală individuală şi de grup, formarea cadrelor didactice în teme precum: Cauzele comportamentelor, Management
Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional  GCDF este  absolventă a programelor de master  “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere scolara și dezvoltarea carierei”. Are o experiență de peste 5 ani în lucrul cu copii cu autism și întârziere în dezvoltarea limbajului atât la domiciliul acestora, cât
Absolvent al „Colegiului National Pedagogic Carol I” din Campulung Muscel  cu o experienta de peste doi ani activand ca terapeut ABA si Shadow din cadrul asociatiei. In urma acestor experiente a dobandit abilitati in relationarea, indrumarea si intelegerea copiilor. Aceste abilitati au fost dezvoltate si prin participarea la diverse workshop-uri precum:
Iulia este absolventa a masterului in Terapie si recuperare in Psihopedagogia Speciala si are o experienta de peste 10 ani in activitati educative si terapeutice pentru copii si tineri cu diferite tipuri de deficiente. In practica logopedica foloseste tehnici diverse pentru stimularea comunicarii totale si dezvoltarea armonioasa a personalitatii copilului,
Asistent Social, absolventă a Facultății de “Filosofie și Științe Social Politice”, specializarea „Asistență Socială” și masterandă a Facultății de „Sociologie”, specializarea „Securitate Comunitară și Controlul Violenței” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, are o experiență de 6 ani ca și voluntar în cadrul mai multor instituții, unde a lucrat
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială și a programului de master Psihopedagogia Școlii Incluzive, Alexandra Gabor are experiență de peste 5 ani în lucrul cu copiii cu nevoi speciale. Această experiență a fost dobândită prin activități de shadow, activități efectuate la domiciliul beneficiarului și ca
Psiholog clinician, absolventă a specializării Psihologie din cadrul Facultății de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și studentă la masterul Psihologia sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală.  Are o experiență de peste 3 ani în lucrul cu copii cu cerințe educaționale speciale, dobândită atât prin activități
Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental în formare, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. Are o experienţă de aproximativ 3 ani în cadrul Asociației Activity. Ea desfășoară ședințe de terapie individuala 1:1 și organizează grupuri de socializare și joacă. A participat la ore de dezvoltare personală
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie, în prezent Marilena este masterandă la Managementul și Evaluarea programelor și organizațiilor educaționale. Are experiență de patru ani în lucrul cu copiii dobândită prin intermediul voluntariatului din diferite ONG-uri. Abilitățile în lucrul cu copiii au fost dezvoltate și