Echipa Activity

Analist comportamental, psiholog de specialitate in psihoterapie cognitiva comportamentala cu experienţă de peste 9 ani în activitatea cu copiii.
Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional GCDF este absolventă a programelor de master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere școlară și dezvoltarea carierei”.
Absolvent al „Colegiului Național Pedagogic Carol I” din Campulung Muscel, Dorin are o experiență de peste patru ani ca terapeut ABA și Shadow în cadrul asociației.
Asistent Social, absolventă a Facultății de “Filosofie și Științe Social Politice”, specializarea „Asistență Socială”, Ioana are o experiență de 7 ani ca voluntar în cadrul mai multor instituții, unde a lucrat cu diferite categorii de beneficiari.
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială și a programului de master Psihopedagogia Școlii Incluzive, Alexandra Gabor are experiență de peste 5 ani în lucrul cu copiii cu nevoi speciale.
Psiholog clinician, absolventă a specializării Psihologie din cadrul Facultății de Științe Politice, SNSPA, Ema are o experiență de peste 4 ani în lucrul cu copii cu cerințe educaționale speciale.
Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental în formare, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion și are o experienţă de peste 3 ani în cadrul Asociației Activity.
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie, în prezent Marilena este masterandă la Managementul și Evaluarea programelor și organizațiilor educaționale. Are experiență de patru ani în lucrul cu copiii dobândită prin intermediul voluntariatului din diferite ONG-uri. Abilitățile în lucrul cu copiii au fost dezvoltate și
Absolventă a specializării Psihologie din cadrul Facultății de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Iasmina are experiență în lucrul cu copiii cu cerințe educative speciale, dobândită în sectorul ONG timp de un an.
Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie. Oana are experiență de patru ani în lucrul cu copiii dobândită prin intermediul voluntariatului în cadrul ONG-urilor.