Echipa Activity

Analist comportamental, psiholog de specialitate in psihoterapie cognitiva comportamentala cu experienţă de peste 9 ani în activitatea cu copiii.
Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional GCDF este absolventă a programelor de master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere școlară și dezvoltarea carierei”.
Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental în formare, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion și are o experienţă de peste 3 ani în cadrul Asociației Activity.
Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie. Oana are experiență de patru ani în lucrul cu copiii dobândită prin intermediul voluntariatului în cadrul ONG-urilor.
Despre Mădălina Bubu este licențiată în Arte (absolventă a Facultății de Teatru/ UNATC), cu o experiență de 8 ani în jurnalism la o revistă de parenting (Revista "Superbebe"/trustul de presă Realitatea - Cațavencu), organizează ateliere de creație pentru copii (FB/Alb/joy before object) și grupuri de socializare și terapie prin joc,
Despre Letisia Sora s-a alăturat echipei Activity în 2022. Spune că îi place foarte mult atmosfera din organizație, implicarea, comunicarea și că este un loc care simte că îi dă aripi. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, specializarea Asistență Socială și a făcut voluntariat în
Îi place atmosfera echipei Activity, creativitatea care o înconjoară și posibilitatea de a lucra cu copiii care vin la centru. În plus, este fericită că are posibilitatea de a învăța cât mai multe alături de coordonatorii experimentați și cei mici.