Misiunea Asociației Activity trece în fiecare an ce ușile centrului său. De aceea, anual desfășurăm o campanie de strângere de rechizite și alte materiale auxiliare pentru a sprijini copiii din comunitățile dezavantajate din România să meargă la școală. Ne dorim ca prin inițiativa ,,Ghiozdănelul vesel" să contribuim la scăderea abandonului școlar în mediul rural. În anul 2017, fondurile strânse de echipa noastră s-au îndreptat spre copiii din comuna Bogdana, jud. Vaslui. Aceștia au primit rechizite, haine și alte materiale care să le creeze o experiență de învățare cât mai motivantă. Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți copii din mediile dezvantajate, însă avem nevoie și de sprijinul celor din jur. Iată ce poți face tu pentru a ne sprijini:
Poți contribui prin a redirecționa spre noi rechizite, cărți sau haine pe care noi le vom duce beneficiarilor inițiativei.
Poți redirecționa spre noi prin donație sau sponsorizare o sumă de bani pe care o vom folosi în a achiziționa rechizite, haine și alte materiale. Pentru că una dintre valorile noastre este transparența, toți donatorii vor primi o dovadă a achiziționării produselor pe care le vom dona către copiii din comunitățile dezavantajate.
După ce te-ai decis cum vrei să contribui, ne poți contacta direct aici, ne poți suna la 0770984224 sau ne poți scrie direct pe una dintre următoarele adrese de e-mail: asociatia.activity@gmail.com sau comunicare.asociatia.activity@gmail.com.
Posted in articole.