Ioana Ciubotariu

Asistent Social, absolventă a Facultății de “Filosofie și Științe Social Politice”, specializarea „Asistență Socială” și masterandă a Facultății de „Sociologie”, specializarea „Securitate Comunitară și Controlul Violenței” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, are o experiență de 7 ani ca și voluntar în cadrul mai multor instituții, unde a lucrat cu mai multe categorii de beneficiari.

Până acum a participat la următoarele cursuri și conferințe:

• Participare ca voluntar în cadrul departamentului “Voce și participare”, la training-ul „Drepturile copilului”, organizat de fundația World Vision
  • Seminarul „Aspecte psihosociale ale comportamentului de tip bullying în mediul instituţional”
  • Workshop "Vârsta a treia. O perspectivă transdisciplinară”
  • Participare în cadrul evenimentului organizat de Zilele Asistenţei Sociale – „Promovarea demnităţii şi valorii oamenilor. A face auzite vocile tuturor.” (10 martie 2015)
  • Participarea ca voluntar în cadrul activităţilor şi a trainingului, organizate în cadrul departamentului “Voce şi participare” World Vision Iaşi - Vaslui
  • Participare ca voluntar la cercercetarea cu tema: „Calitatea educaţiei în mediul rural” organizat de către Fundaţia World Vision România
  • Conferința „Criza economică şi socială: soluţii ale asistenţei sociale” organizată în cadrul Zilelor Asistenţei Sociale (20 martie 2014)
  • Conferinţa „Women Researchers Day”
  • Conferinţei „Asistenţa Socială – adevăruri provocări şi oportunităţi” (24 aprilie 2013)
  • Workshop “Analiza Comportamentală Aplicată” (ABA)
Posted in Despre noi.