Sprijină Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copii și Familie Activity!

Contribuie și tu la dezvoltarea unui copil cu tulburări pervazive de dezvoltare (autism, ADHD, întârziere în dezvoltare, tulburări de limbaj). Cum poți ajuta? Dacă ești persoană fizică, salariată, direcționează 3,5 % din impozitul pe venit.

Campania 3,5 % (înainte 2%) permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 3,5 % din impozitul lor pe venit către o entitate nonprofit. Conform articolului 57, alin. 4 din Legea 571/2003 din Codul Fiscal, dacă ai realizat venituri din salarii în anul precedent, poți decide care să fie destinația celor 3,5 % din impozitul tău pe venit! Sumele de bani direcționate din această campanie reprezintă un ajutor enorm pentru copii și pentru familiile acestora.

NB: Această sumă NU este o donație sau o sponsorizare, ci reprezintă parte a bugetului de stat la care ai contribuit prin plătirea impozitului pe veniturile realizate.

Pentru a redirecționa 3,5 % din impozitul pe venit către Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copii și Familie Activity, te rugăm să descarci și să completezi formularul de mai jos. Asigură-te că formularul ajunge până la 25 mai la unitatea ANAF de care aparții (fie fizic, fie prin SPV) sau contactează-ne pe noi la asociatia.activity@gmail.com și ne vom asigura că este depus la timp!

Nu trebuie să completezi decât datele personale de la secțiunea 1 și să semnezi formularul în locul destinat semnăturii.

Click aici pentru a descărca Declarația 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Activity.

 

Misiunea noastra
Despre noi
Serviciile noastre