Raluca Berchez - Psiholog, terapeut ABA

Despre

Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. Are o experienţă de aproximativ 5 ani în cadrul Asociației Activity. Ea desfășoară ședințe de terapie individuala 1:1 și organizează grupuri de socializare și joacă. A participat la ore de dezvoltare personală și autocunoaștere. În cursul anului 2022 a finalizat programul postuniversitar de formare continuă și dezvoltare personală Analiza comportamentală aplicată. Intervenție în TSA din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Îmi place lucrul cu cei mici, deoarece mă bucură fiecare progres al lor, fiecare cuvânt nou, fiecare pas pe care îl fac în demersul terapeutic. Îmi place joaca, îmi place interacțiunea cu ei și ador întâlnirile cu aceștia și părinții lor la distanță de câteva luni sau ani de la finalizarea procesului terapeutic. Îmi place să cred că am pus o cărămidă importantă în dezvoltarea lor. Îmi place acest domeniu, deoarece fiecare zi reprezintă o nouă provocare. Deși mai mulți copii pot avea același diagnostic, ei toți sunt diferiți iar fiecare te uimește cu progresele sale.

Motivație:

„Factorul motivator cel mai puternic este progresul celor mici. Să ii vezi cum cresc, cum își dezvoltă noi abilități sau cum învață să își facă prieteni noi, aceste lucruri te fac cu adevărat să fii fericit."

 

 

 

La Activity am învățat să mă bucur de lucrurile mici, de o îmbrățișare sinceră și de dragoste fără margini. Cei mici te pot învăța o mulțime de lucruri fără că măcar să realizezi asta. Dacă ai o zi mai puțin plăcută, petrece doar câteva ore cu un copil și mai târziu vei realiza că ai uitat de sentimentele neplăcute - Raluca Berchez.

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.