Andrei Ionel Mocanu

Andrei este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu specializările în Pedagogie (în 2008) și Psihologie (în 2012). El este, de asemenea, facilitator al programelor parentale Cercul Siguranței și Triple P. Andrei a participat la numeroase cursuri de formare, dar cel mai important pentru el este cursul postuniversitar de lungă durată "Analiză comportamentală aplicată: Intervenție în Tulburările de Spectru Autist", care îi conferă acreditarea națională de analist comportamental. Îi place să lucreze la Activity pentru că se află într-o echipă de oameni minunați, alături de care râde, învață, se dezvoltă și muncește pentru a sprijini beneficiarii organizației.

Motivație:

„Ceea ce mă motivează cel mai mult în activitatea mea la Activity sunt rezultatele tangibile pe care le obținem: de la copiii care acum merg la școală singuri, la cei care reușesc să comunice eficient cu părinții lor, până la elevii care beneficiază de susținerea donațiilor strânse de echipa noastră și la părinții și specialiștii pe care i-am pregătit pentru a interacționa mai eficient cu cei mici.” - Andrei Ionel Mocanu

Andrei este pasionat de analiza comportamentală aplicată (ABA) pentru că este un domeniu în dezvoltare, în care apare mereu ceva nou de învățat. În plus, îi oferă o paletă largă de aplicabilitate, are posibilitatea să lucreze atât cu copii de 1 - 6 ani ani, cât și cu adulți. „Este un domeniu foarte practic, concret, în care pot fi și student, și formator în același timp."

„Pentru mine, copiii sunt o sursă de energie, de bună dispoziție. Din totdeauna m-am simțit confortabil în preajma lor și mereu am avut acel ceva care îi făcea pe copii să se apropie ușor de mine.”

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.