Echipa Activity

Analist comportamental, psiholog de specialitate în psihoterapie cognitivă comportamentală cu experienţă de peste 15 ani în activitatea cu copiii.
Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional GCDF, Simona este absolventă a programelor de master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere școlară și dezvoltarea carierei”.
Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental în formare, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion și are o experienţă de peste 3 ani în cadrul Asociației Activity.
Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie. Oana are experiență de 7 ani în lucrul cu copiii, dobândită prin intermediul voluntariatului în cadrul ONG-urilor.
Letisia Sora s-a alăturat echipei Activity în 2022. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, specializarea Asistență Socială. A făcut voluntariat atât în timpul facultății, cât și după absolvire, în numeroase ONG-uri. Spune că îi place foarte mult atmosfera din organizație, implicarea și comunicarea. Întotdeauna și-a
Alexandra Ghilință a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială din cadrul Universității din București. În prezent este studentă a programului de master Terapia Logopedică în procesele de comunicare.
Raluca a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Masterul Grupuri de Risc și Servici Sociale de Suport din cadrul aceleiași facultăți.
Mihaela a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, secția Litere. A lucrat în industria farmaceutică din 2006 până în 2011, un domeniu în care a evoluat treptat și care i-a oferit multe satisfacții - asta până a ales să își schimbe domeniul radical.
Iuliana a absolvit facultatea de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității București. Din dorința de a ajuta copiii speciali să ducă o viață cât mai bună, a urmat un curs de Pedagog de recuperare.
În anul 2020, Tanita a absolvit Facultatea de Științe ale Educației și Psihologie din Cluj, specializarea Psihopedagogie Specială. Din februarie 2023 urmează cursul postuniversitar Analiza Comportamentală Aplicată - Intervenție în Tulburările de Spectru Autist.