Echipa Activity

Analist comportamental, psiholog de specialitate in psihoterapie cognitiva comportamentala cu experienţă de peste 9 ani în activitatea cu copiii.
Mai mult:
Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional GCDF este absolventă a programelor de master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere școlară și dezvoltarea carierei”.
Mai mult:
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială și a programului de master Psihopedagogia Școlii Incluzive, Alexandra Gabor are experiență de peste 5 ani în lucrul cu copiii cu nevoi speciale.
Mai mult:
Psiholog, coordonator ABA, psihotereput cognitiv-comportamental în formare, Raluca este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion și are o experienţă de peste 3 ani în cadrul Asociației Activity.
Mai mult:
Absolventă a specializării Psihologie din cadrul Facultății de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Iasmina are experiență în lucrul cu copiii cu cerințe educative speciale, dobândită în sectorul ONG timp de un an.
Mai mult:
Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea Pedagogie. Oana are experiență de patru ani în lucrul cu copiii dobândită prin intermediul voluntariatului în cadrul ONG-urilor.
Mai mult: