Misiunea noastră

Grupuri țintă

Copii

Familia

Specialiști/Cadre didactice

Viziune

Lumea ACTIVITY este cea în care copiii și părinții sunt fericiți, sănătoși, activi și integrați în comunitatea lor, având o dezvoltare armonioasă. Copiii pot merge singuri la grădiniță sau școală pentru că avem educatori și profesori bine instruiți pentru a face față nevoilor specifice copiilor indiferent de stadiul lor de dezvoltare. Suntem o comunitate care acceptă diversitatea și unicitatea copiilor noștri. Iar noi profesioniștii terapeuți suntem o echipă care intervine pentru a aduce acest echilibru în comunitățile și familiile noastre și aceasta ne aduce bucurie!

Misiune

Misiunea ACTIVITY este de a oferi intervenții terapeutice și educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă a copiilor
Din data de 21 iunie 2019, Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Familie și Copil - Activity a dobândit statutul de furnizor de servicii sociale pe o perioadă nedeterminată, fiind acreditatată de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale în conformitate cu Legea 197/2012. 
De asemenea, prin misiunea asociației, echipa noastră contribuie activ la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă și a Agendei 2030, cu precădere următoarele:
Obiectivul de Dezvoltare Durabilă #3
Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor cetățenilor indiferent de vârstă.
Obiectivul de Dezvoltare Durabilă #4
Garantarea unei educații de calitate și promovarea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții.
Obiectivul de Dezvoltare Durabilă #10
Reducerea inegalităţilor în interiorul ţărilor (şi de la o ţară la alta).