Misiunea Asociației Activity trece în fiecare an de ușile centrului său. De aceea, anual desfășurăm campania umanitară Ghiozdănelul vesel în care strângem rechizite și alte materiale auxiliare pentru a sprijini copiii din comunitățile dezavantajate din România să meargă la școală. Ne dorim ca prin această inițiativă să contribuim la scăderea abandonului școlar în mediul rural. În 2022, toate donațiile se vor îndrepta către 50 de copii din satul Focșeasca, comuna Tăcuta, județul Vaslui. Aceștia vor primi rechizite, haine și alte materiale care să îi ajute să își continue studiile. Iată ce poți face tu pentru a ne sprijini:
Poți contribui prin a redirecționa spre noi rechizite, cărți sau haine pe care noi le vom duce beneficiarilor inițiativei. 
Poți redirecționa spre noi prin donație sau sponsorizare o sumă de bani pe care o vom folosi în a achiziționa rechizite, haine și alte materiale. Toți donatorii vor primi o dovadă a achiziționării produselor pe care le vom dona către copiii din comunitățile dezavantajate.
Nume: Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copii și Familie Activity
Cont bancar: RO12UGBI0000422012949RON, Garanti Bank
CIF: 34317853
După ce te-ai decis cum vrei să contribui, ne poți contacta direct aici, ne poți suna la 0770984224 sau ne poți scrie direct la adresa de e-mail contact@asociatia-activity.ro.
Ce rechizite poți cumpăra? Iată o listă utilă mai jos:
- caiete tip 1, caiete tip 2, caiete cu foaie velină, caiete de matematică, hârtie colorată, hârtie glasată, hârtie creponată, creioane clasice și colorate, creioane cerate, carioci, acuarele, blocuri de desen, pensule, foarfece pentru copii, radieră, ascuțitoare, coperți, etichete, plastilină, stilouri, pixuri colorate, riglă, numărătoare, penar, pic, șabloane, stickere, cărți de colorat.
Posted in articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.