Sprijină Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copii și Familie Activity!

Contribuie și tu la dezvoltarea unui copil cu tulburări pervazive de dezvoltare (autism, ADHD, întârziere în dezvoltare, tulburări de limbaj). Cum poți ajuta? Dacă ești persoană fizică, salariată, redirecționează-ne 3,5 % din impozitul pe venit. 
De anul acesta, poți depune formularul 230 pentru Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copii și Familie Activity, online accesând următoarea platformă: https://formular230.ro/asociatia-de-interventie-terapeutica-pentru-copil-si-familie-activity.

Ce trebuie să faci?

  1. Completează formularul online aici. După apăsarea butonului GENEREAZĂ PDF, vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine.
  2. Trimite-l apoi pe adresa de email contact@asociatia-activity.ro.
  3. Noi ne ocupăm de depunerea lui pentru tine. Este foarte important să trimiteți pdf-ul descărcat prin email către noi pentru a ne ocupa să îl depunem la ANAF. Veți primi ulterior acasă o notificare scrisă de la ANAF cu confirmarea redirecționării.
Campania 3,5 % (înainte 2%) permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 3,5 % din impozitul lor pe venit către o entitate nonprofit. Conform articolului 57, alin. 4 din Legea 571/2003 din Codul Fiscal, dacă ai realizat venituri din salarii în anul precedent, poți decide care să fie destinația celor 3,5 % din impozitul tău pe venit! Sumele de bani direcționate din această campanie reprezintă un ajutor enorm pentru copii și pentru familiile acestora.
NB: Această sumă NU este o donație sau o sponsorizare, ci reprezintă parte a bugetului de stat la care ai contribuit prin plătirea impozitului pe veniturile realizate.
Misiunea noastra
Despre noi
Serviciile noastre