Rădănia Mihaela-Luiza

Rădănia Mihaela-Luiza este studentă în an terminal la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, specializându-se în asistență socială. De asemenea, urmează modulul psihopedagogic – nivel 1. Până în prezent, a activat ca voluntar în cadrul unei parohii și al unei biblioteci, unde a lucrat în principal cu copii tipici, desfășurând diverse activități ludice și activități non-formale.

Motivație:

„Determinarea mea de a lucra în Asociația Activity provine dintr-o motivație intrinsecă, fundamentată pe interese strict profesionale, cu scopul principal de a-mi dezvolta abilitățile, capacitățile și competențele necesare în domeniu, care îmi sunt mereu transmise cu multă căldură și devotament de către frumoasa echipă multidisciplinară din care fac parte. În plus, această asociație este foarte suportivă, ceea ce îmi place, deoarece îmi este oferit sprijin în toate ariile: de la informații, training continuu până la sfaturi și încurajări, care mă propulsează către o ascensiune personală frumoasă, către un eu mai bun, mai empatic, mai ludic și chiar mai curajos.”

„În fiecare zi, la Activity, mă motivează scopul nobil pentru care lupt: recuperarea copiilor cu TSA, astfel încât ei să-și maximizeze potențialul de care dispun. Primele zâmbete ale unui copil, primele îmbrățișări, primele interacțiuni ludice, primele sunete, primele cuvinte mă motivează să fiu consecventă în lucrul în acest domeniu, deoarece știu că prin fiecare interacțiune cu copiii cu TSA contribui, în timp, la consolidarea unei temelii puternice pentru recuperarea acestora pe toate planurile. Este minunat să vezi cum fiecare piatră adăugată contribuie la construirea unui viitor mai strălucit pentru acești copii care inițial sunt non-verbali, disfuncționali, mulți dintre ei, iar în urma terapiei încep să-și capete, respectiv dezvolte, o multitudine de abilități, transformând incapacitatea inițială în capacitate, competență, abilitate.”- Rădănia Mihaela-Luiza

Posted in Despre noi.