În data de 16 mai 2018, Asociația Activity a lansat  expoziției “Sunt parte din povestea ta!” care a putut fi vizitată între 16 și 30 mai la Librăria Luceafărul din București. Evenimentul s-a organizat sub forma unei biblioteci vii având scopul de a mări gradul de conștientizare privind importanța integrării persoanelor care suferă de tulburări de dezvoltare și rezultatele pozitive aduse în acest sens de terapia specializată.
Expoziția a constat în lucrările plastice realizate de Roxana Țuicu, terapeut în cadrul echipei Activity, și fotografiile care au dat viață poveștilor copiilor cu nevoi speciale din centrul asociației. Vernisajul a reunit 90 de invitați - părinți, copii, terapeuți, specialiști în domeniul psihologiei, jurnaliști, precum și persoane interesate de acest subiect active în diverse domenii.
Întreaga inițiativă și-a dorit să aducă în atenția publicului problematica persoanelor care suferă de autism sau alte tulburări de dezvoltare și au nevoie suport pentru a se putea integra.
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte din București și Compania de Librării București.
Totodată, expoziția a reprezentat un context de învățare prin intermediul unor workshopuri tematice au fost deschise publicului în perioada 18 – 29 mai.