Tanita Lazăr - terapeut

În anul 2020, Tanita a absolvit Facultatea de Științe ale Educației și Psihologie din Cluj, specializarea Psihopedagogie Specială. Pentru a se forma în domeniul terapiei ABA, a parcursul cursul de RBT (Registered Beahavior Techinician) în perioada Ianuarie 2021 - Aprilie 2022. Totodată, a participat la mai multe cursuri în acest domeniu, precum Tehnici ABA în Tulburarile de Spectru Autist și cursul PECS Nivelul I. Își dorește să își continue formarea în terapia ABA și din acest motiv, din februarie 2023 urmează cursul postuniversitar Analiza Comportamentală Aplicată - Intervenție în Tulburările de Spectru Autist.

Motivație:

„Ceea ce mi-a plăcut încă din primele interacțiuni cu fetele este căldura și deschiderea cu care am fost primită în această echipă. Receptivitatea din partea lor în a da informația mai departe și a împărtăși din cunoștințele lor a fost extrem de mare. Încă de când eram mică, am fost mereu înconjurată de copii, iar un rol esențial în această ecuație l-a jucat mama mea care este educatoare. Astfel, zi de zi eram prezentă acolo, chiar și după ce terminam școala, și mergeam pentru a o ajuta cu cei mici. Copiii scot la suprafață latura veselă și jucăușa din mine, chiar și în zilele mai puțin bune, reușind să mă facă să zâmbesc indiferent de starea în care mă aflu în acel moment.”

„Dorința mea cea mai mare este să îi pot ajuta pe toți cei cu care lucrez să aibă parte de o dezvoltare cât mai armonioasă și să știu că am putut fi un factor important și am contribuit în tot acest parcurs al lor.”- Tanita Lazăr

Posted in Despre noi.