Știați că profesorii petrec 40% din timpul de la clasă doar pentru a gestiona comportamentele problematice ale elevilor? Astfel, disciplina devine principala problemă pentru că afectează mediul de învățare, crește nivelul de stres și afectează sănătatea emoțională a elevilor și a profesorilor. Din acest motiv, echipa Asociației Activity și-a propus să fie alături de educatorii, profesorii și consilierii școlari care își doresc să își ușureze munca și să dezvolte relații pozitive cu elevii. 

Organizăm la cerere cursul dedicat cadrelor didactice „Managementul clasei - de la un teren minat la un trib unit" în cadrul căruia vom discuta despre aceste provocări și vom descoperi noi metode de gestionare a clasei. Aflați mai mai multe detalii despre curs, dar și despre cum putem stabili o zi de formare:

Cui se adresează?

Acest curs se adresează profesorilor, educatorilor și consilierilor școlari.

Obiective:

La finalul cursului participanții vor putea dezvolta și utiliza:
    • un mediu de învățare caracterizat prin relații pozitive, de încredere
    • metode de dezvoltare și încurajare sistematică a comportamentelor dezirabile
    • metode de eliminare sau diminuare a comportamentelor indezirabile

Lectori:

Andrei Ionel Mocanu, psiholog - detalii aici
Raluca Berchez, psiholog - detalii aici

Diplomă de participare

La sfârșitul cursului toți participanții vor primi o diplomă de participare semnată de Asociația Activity pentru portofoliul personal.

Structura cursului

  • 1 zi, 4 ore de curs

Taxa de participare: 

  • 150 de lei/persoană. Se aplică un discount de 10% la înscrierea a minimum cinci persoane din partea aceleiași unități.

Înscriere

Pentru înscrierea unui grup, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@asociatia-activity.ro sau să ne sunați la numărul 0770984224.

Detalii legate de costuri

  • Ulterior înscrierii telefonice la numărul 0770984224 sau pe email la adresa contact@asociatia-activity.ro, veți primi informațiile complete privind achitarea taxei de participare. 

Detalii logistice

     1. Cursul poate avea loc online sau fizic (la sediul nostru sau la sediul dvs.). Aceste detalii vor fi stabilite de comun acord. În cazul în care doriți online, veți primi detaliile de conectare cu o zi înainte de curs și doar după achitarea taxei de participare.

     2. Cursul se va ține exclusiv în limba română.

 

Dacă doriți organizarea cursului pentru un grup privat, vă rugăm să ne contactați:

Telefon: 0770984224

Email: contact@asociatia-activity.ro

Posted in articole, Cursuri, Evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.