Iuliana Lazăr - terapeut

Iuliana a absolvit facultatea de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității București.

În trecut a lucrat cu copiii în cadrul unor ateliere de teatru și aceste experiențe au făcut-o să își dea seama că își dorește un mediu de lucru dinamic, antrenant și jovial. Din dorința de a ajuta micuții speciali să ducă o viață cât mai bună, a urmat un curs de Pedagog de recuperare și își dorește ca alături de membrii echipei Activity să poată face asta zi de zi.

Motivație:

„Mă motivează ideea că pot contribui cu o piatră de temelie la construcția viitoarelor destine puternice ale tinerilor, care în prezent pot fi doar copii temători.

Despre Activity și lucrul cu copiii, Iuliana ne spune: „La Activity am fost întâmpinată de oameni minunați, calzi și primitori, dornici să ajute și să împartă cu mine toate cunoștințele și experiențele lor în lucrul cu copiii. De asemenea, am întâlnit o mulțime de suflete calde și iubitoare, dornice de joacă și de cunoaștere, copii minunați care se bucură, la fel ca și mine, de fiecare moment petrecut la Asociația Activity.

„Nu sunt încă mamă, dar întâmpin zi de zi fiecare copilaș cu gândul că, pentru o oră și patruzeci și cinci de minute, sunt copiii mei.”- Iuliana Lazăr

Posted in Despre noi.