Letisia Sora - terapeut

Letisia Sora s-a alăturat echipei Activity în 2022. Spune că îi place foarte mult atmosfera din organizație, implicarea, comunicarea și că este un loc care simte că îi dă aripi. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, specializarea Asistență Socială și a făcut voluntariat în timpul facultății și după absolvire în numeroase ONG-uri.

Întotdeauna și-a dorit să lucreze cu copiii, pentru că sunt speciali. Consideră că o învață să aibă răbdare, să fie atentă la nevoile celor din jur, să fie mai bună. Speră să contribuie la viitorul celor mici și la un parcurs frumos în viața lor.

Motivație:

Motivația mea este că sunt unică, nu perfectă, că pot și voi reuși și voi da tot ce am mai bun pentru ca la finalul muncii mele să fiu mulțumită de mine și de copiii. 

Îmi place foarte mult ceea ce fac și pot spune că drumul m-a ales să lucrez în acest domeniu.  Îmi plac copiii, vreau să aflu mai multe despre tulburările de spectru autist, să-i motivez pe părinți că copiii sunt speciali și atât de incredibili încât pot face orice. - Letisia Sora

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.