Letisia Sora - terapeut

Letisia Sora s-a alăturat echipei Activity în 2022. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, specializarea Asistență Socială. A făcut voluntariat atât în timpul facultății, cât și după absolvire, în numeroase ONG-uri. Spune că îi place foarte mult atmosfera din organizație, implicarea și comunicarea.

Întotdeauna și-a dorit să lucreze cu copiii. Consideră că o învață să aibă răbdare, să fie atentă la nevoile celor din jur, să fie mai bună. Speră să contribuie la viitorul celor mici și la un parcurs frumos în viața lor.

"Ceea ce mă inspiră la Asociația Activity este conștientizarea că sunt unică, că nu sunt perfectă, dar că am capacitatea și determinarea să reușesc și să ofer tot ce am mai bun. Scopul meu este să muncesc din greu pentru a simți că am contribuit la binele copiilor și că am dat tot ce e mai bun din mine."

"Sunt pasionată de munca mea și simt că am fost aleasă să activez în acest domeniu. Mă încântă prezența copiilor și sunt dornică să descopăr mai multe despre tulburările de spectru autist. Dorința mea este să îi inspir pe părinți, arătându-le cât de speciali și incredibili sunt copiii lor și cât de mult pot realiza." - Letisia Sora

Posted in Despre noi.