Mihaela Oprișor - terapeut

Mihaela a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, secția Litere. A lucrat în industria farmaceutică din 2006 până în 2011, un domeniu în care a evoluat treptat și care i-a oferit multe satisfacții.

Iubesc copiii și întotdeauna am simțit că locul meu este lângă ei. Mă bucur că am descoperit Activity și că pot face acest lucru în fiecare zi.", spune Mihela.

Motivație:

„Dacă până acum treceam cu vederea reușitele copiilor mei, pentru că mi se păreau o normalitate, la Activity mă bucur de orice evoluție a beneficiarilor cu care lucrez și simt că fiecare pas este o mare realizare."

Despre experiența în cadrul echipei Activity:

„Învăț lucruri noi în fiecare zi și mă simt susținută. Chiar dacă sunt la o vârstă la care puțini au șansa să o ia de la capăt, eu am putut să fac asta și cred că a fost o oportunitate pentru mine.", spune Mihaela.

Viața mea s-a schimbat mult de când sunt mamă. Mi-am asumat foarte bine acest rol și, acum, prin răbdarea, implicarea și totodată dăruirea mea, lucrul cu copiii imi place foarte mult. Interacționând de-a lungul timpului cu cei mici (de diferite vârste), am ajuns să înțeleg că îmi place și că îmi doresc să lucrez cu ei. - Mihaela Oprișor

Posted in Despre noi.