Raluca Brehoi - terapeut

Raluca a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Masterul Grupuri de Risc și Servici Sociale de Suport din cadrul aceleiași facultăți. Deși a absolvit un liceul teoretic la profilul real, a ales să meargă mai departe pe în domeniul social deoarece a simțit nevoia, încă de pe atunci, să fie de ajutor și să aibă ocazia de a face ceva care să conteze.

Încă din băncile facultății m-am gândit că cel mai mult mi-ar plăcea să lucrez cu copiii. Îmi doresc să pot să îi ajut pe cei mici să facă primii pași spre o viață normală, să fie integrați în societate și să aibă acces la resurse și la șanse egale, precum copiii tipici", spune Raluca.

Motivație:

Cea mai mare motivație pentru mine este zâmbetul unui copil, este primul contact vizual cu un copil care nu făcea acest lucru, prima îmbrățișare sau primul sunet/ cuvânt. Toate acestea mă motivează zilnic să dau tot ce pot mai bine ca să îi ajut să evolueze și să își atingă potențialul."

Despre experiența în cadrul echipei Activity:

Îmi place să lucrez la Activity deoarece toți suntem ca o mare familie: se simte susținerea la orice pas și ajutorul pe care îl primesc de fiecare dată când am nevoie. Este un mediu creativ și distractiv, în care toți ne unim forțele pentru un scop nobil: ajutorarea copiilor vulnerabili. Mai mult, munca în acest domeniu îmi oferă o satisfacție și o împlinire pe care nu cred că le-aș putea găsi în altă parte. Să văd progresele fiecărui copil pe zi ce trece este un lucru care îmi produce o mare bucurie, fiind și o motivație în plus faptul că știu că și eu am contribuit la acest parcurs", spune Raluca. 

Copiii îmi aduc energie, mă determină să fiu mai activă și mai atentă. Prin intermediul lor, reușesc să mă reîntorc în copilărie și sa mă mai bucur puțin de această perioadă. În plus, cei mici mă ajută să îmi descopăr noi abilități și aptitudini pe care nu știam că le am și îmi oferă oportunitatea de a mă distra în timp ce lucrez. - Raluca Brehoi

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.