Alexandra Ghilință - terapeut

Alexandra Ghilință a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială din cadrul Universității din București. În prezent este studentă a programului de master Terapia Logopedică în procesele de comunicare.

Motivație:

„Zâmbetul, entuziasmul și progresul pe care îl au cei mici reprezintă principalii factori motivaționali pentru a da tot ce am mai bun și a le oferi ajutorul necesar pentru a depăși barierele cu care se confruntă. Îmi oferă o mulțime de provocări și motive pentru care să zâmbesc prin inocența lor. Totul este distractiv și nu apare monotonia."

Despre experiența în cadrul echipei Activity:

„Îmi place extrem de mult atmosfera din cadrul Asociației Activity - colaborarea permanentă între membrii echipei, comunicarea, implicarea și spiritul ludic. Într-o astfel de echipă te poți dezvolta armonios din punct de vedere profesional, dar și personal și astfel îi poți ajuta pe cei mici să aibă o dezvoltare frumoasă și o viață independentă." 

Am ales acest domeniu pentru că piticii speciali au nevoie de multă atenție, susținere și mai ales afecțiune. Trebuie să fii o persoană empatică cu multă răbdare și dornică de a îi face pe aceștia să-și atingă nivelul maxim de dezvoltare. Deși sunt speciali și totodată atât de diferiți, aceștia pot avea rezultate impresionante, în funcție de particularitățile lor. - Alexandra Ghilință

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.