Simona Mocanu - membru fondator

Psihopedagog - logoped, consultant în carieră acreditat internațional GCDF, Simona este absolventă a programelor de master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” și “Consiliere școlară și dezvoltarea carierei” de la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Are o experiență de peste 13 ani în lucrul cu copii cu autism și întârziere în dezvoltarea limbajului atât la domiciliul acestora, cât și în cadrul asociației.

A participat la numeroase cursuri și conferințe (formator, lucrător în arte combinate, țucrător prin arte combinate, metode specifice în corectarea și stimularea limbajului la preșcolari, exerciţii practice de logopedie în recuperarea copilului cu tulburare de spectru autist, logopedie aplicată în cadrul Asociatiei Logopezilor din România, Conferințe ABA și Conferințe de logopedie).

„Activity este un loc cu energie bună, un loc căruia simt că îi aparțin și care totodată îmi oferă libertatea să fiu eu. Aici nu zâmbim fals și nu purtăm discuții de complezență. Aici fiecare om își dă silința să facă totul cât mai bine: specialiștii se străduiesc să ofere servicii de calitate și informații valoroase, părinții își doresc să înțeleagă ce se întâmplă și cum pot să își ajute copilul, iar copilul aduce inocența, bucuria și forța de dezvolta noi abilități.

Motivația de a lucra la Activity vine în fiecare zi din interacțiunile cu oamenii cu care mă întâlnesc: fie o colegă povestește că a încercat un joc nou și piticul cu care lucra a avut un răspuns spontan, sau un copil care nu vorbea și care nu avea prieteni de vârstă lui atunci când ne-am cunoscut, acum îmi povestește cum a fost ultima lui aniversare cu colegii de clasă la un loc de joacă, sau o mămică povestește cu entuziasm că cel mic a ridicat de două ori mâna azi la școală fără ca ea să intervină, sau un alt copil a gustat un fruct nou, și exemplele pot continua la nesfârșit.

La Activity totul este dinamic și motivant, nu ne plictisim niciodată și nu stăm supărați. Nu e totul lapte și miere, dar puterea lui Împreună ne ajută să găsim soluțiile potrivite pentru a trece peste obstacole. Noi, specialiști, terapeuți, părinți și copii, facem lucrurile să se întâmple!”

Posted in Despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.