Alexandra Ghilință - terapeut

Alexandra Ghilință a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială din cadrul Universității din București. În prezent este studentă a programului de master Terapia Logopedică în procesele de comunicare.

"Sursa mea principală de motivație constă în zâmbetele, entuziasmul și progresul observate la cei mici, care mă determină să ofer tot ce am mai bun și să le acord sprijinul necesar în fața provocărilor cu care se confruntă."

Despre experiența în cadrul echipei Activity:

„Îmi place extrem de mult atmosfera din cadrul Asociației Activity - colaborarea permanentă între membrii echipei, comunicarea, implicarea și spiritul ludic. Într-o astfel de echipă te poți dezvolta armonios din punct de vedere profesional, dar și personal. Astfel, îi poți ajuta pe cei mici să aibă o dezvoltare frumoasă și o viață independentă."

„Am ales acest domeniu pentru că piticii speciali au nevoie de multă atenție, susținere și mai ales afecțiune. Trebuie să fii o persoană empatică cu multă răbdare și dornică de a îi face pe aceștia să-și atingă nivelul maxim de dezvoltare. Deși sunt speciali și totodată atât de diferiți, aceștia pot avea rezultate impresionante, în funcție de particularitățile lor.” - Alexandra Ghilință

Posted in Despre noi.